In de ruime werkplaats van Hans Weijs Autoservice wordt het complete onderhoud en APK-keuring aan uw auto en/of lichte bedrijfswagen uitgevoerd. Tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt van uw auto kunt u bij Hans Weijs Autoservice beschikken over een leenauto of een leenfiets.

In de moderne werkplaats kunnen wij alle reparaties aan elk merk auto uitvoeren. Ook voor elektrische storingen hebben wij de kennis in huis en beschikken over de juiste diagnose-apparatuur om uw auto weer in topconditie te brengen. Van oudsher heeft Hans Weijs Autoservice een specialisatie in merken van het V.A.G. concern, te weten Volkswagen en Audi en meer recentelijk ook Seat en Skoda.

Een sterk punt van Hans Weijs Autoservice is dat wij flexibel zijn in het inpassen van eventuele noodreparaties om u vlot weer op weg te helpen waarbij direct een afspraak gemaakt wordt voor de definitieve reparatie van uw auto. Ook extra reparaties bij een onderhoudsbeurt of APK-keuring kunnen veelal zonder dat u hiervoor een nieuwe afspraak hoeft te maken ingepland en uitgevoerd worden.

Uitbreiding

In 2007 is de werkplaats van Hans Weijs Autoservice uitgebreid met met 3 kolomhefbruggen door een compleet nieuw stuk aan de al bestaande werkplaats te bouwen. Hierdoor kreeg Hans Weijs Autoservice de beschikking over 5 bruggen. Ook werd de receptie en ontvangstruimte volledig vernieuwd om de klanten van Hans Weijs Autoservice nog beter van dienst te kunnen zijn.